Realu samo bod

Izvor: RTS, 16.Jan.2011, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu samo bod

U 19. kolu prvenstva Španije fudbaleri madridskog Reala igrali su kao gosti protiv Almerije nerešeno 1:1, pa su ostali bez dva "planirana", možda i ključna boda u trci za titulom sa aktuelnim šampionom Barselonom koja je savladala Malagu sa 4:1.

Ovaj rezultat svakako je šokirao navijače "kraljevskog kluba", jer gostovanje u Andaluziji nije trebalo da predstavlja težak posao protiv fenjeraša na tabeli. Almerija je, medjutim, pokazala da se neće lako odreći elitne konkurencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i malo je nedostajalo da osvoji ceo plen.

Domaćin je poveo u 60. minutu golom Uloe, petnaest minuta kasnije Real je izjednačio preko rezerviste Granera i to je bilo sve, jer je Almerija do kraja odolela snažnim pritiscima velikog favorita.

U drugom današnjem meču Valensija je sigurno slavila protiv Deportiva iz La Korunje sa 2:0, dok je Barselona deklasirala ekipu Malage sa 4:1. Dva gola postigao je Vilja a po jedan Iniesta i Rodrigez.

U ponedeljak se sastaju Atletiko Madrid i Majorka.

Subota: Viljareal - Osasuna 4:2, Atletik Bilbao - Rasing Santander 2:1, Hetafe - Sosijedad 0:4, Saragosa - Levante 1:0, Sevilja - Espanjol 1:2, Sporting Hihon - Erkules 2:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realu samo bod u Almeriji (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Jan.2011

U 19. kolu prvenstva Španije fudbaleri madridskog Reala igrali su večeras kao gosti protiv Almerije nerešeno 1:1, pa su ostali bez dva "planirana", možda i ključna boda u trci za titulom sa aktuelnim šampionom Barselonom. Ovaj rezultat svakako je šokirao navijače

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Primera: Barsa lagano do + 4 (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Jan.2011, 00:29

Fudbaleri Barselone pobedili su Malagu 4:1 i tako stekli četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid...Kiks najvećeg rivala Katalonci su pretvorili u potpunu pobedu ubedljivo savladavši Malagu, koja je posle pola sata igre na "Kamp Nou" stadiona znala da nema šta da traži u Barseloni...Goste...

Nastavak na S media...

BARSELONA SIGURNA PROTIV MALAGE

Izvor: Kurir, 17.Jan.2011

MADRID - U preostaloj današnjoj utakmici 19. kola fudbalskog prvenstva Španije Barselona je na domaćem terenu sigurno pobedila Malagu sa 4:1 (3:0), pa je na čelu tabele povećala prednost nad madridskim Realom na četiri boda...Aktuelni šampion je na pravi način iskoristio kiks glavnog konkurenta,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.