Real vodi, lukavi Dani Karvahal (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real vodi, lukavi Dani Karvahal (video)

U okviru prvog kola španske Primere, "Los Blankosi" su dočekali Hetafe.

Real je u novu sezonu ušao sa Julenom Lopetegijem na mestu šefa struke, a špansku stručnjak je poražen na debiju u zvaničnim mečevima na klupi Madriđana, od gradskog rivala Atletika u Superkupu Evrope (4:2).

Sada ima priliku da popravi utisak na startu Primere, gost je na "Santijago Bernabeu" ekipa Hetafea, više o startnim postavama obe ekipe OVDE.

Nakon 20 minuta igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real je došao do prednosti.

Bejl je centrirao sa leve strane, loptu je boksovao Sorija, ali slabo, ona pada pre Danija Karvahala, koji glavom prebacuje i odbranu i golmana Hetafea i trese mrežu gostiju za 1:0.

Gol Reala pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejl nastavio gde je Ronaldo stao! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018

Real duplirao prednost...Nakon prvih 45 minuta Real je imao gol prednosti, strelac je u 20. minutu bio Dani Karvahal...Taj gol možete pogledati OVDE...U nastavku, nakon samo šest minuta igre, Real dolazi do drugog gola, strelac je ovoga puta bio Geret Bejl...Asensio je ukrao loptu neopreznom defanzivcu...

Nastavak na Sportske.net...

Toni Kros dao zanimljivu izjavu nakon pobede, nadležni u Primeri bi trebalo da razmisle o ovome (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2018, 13:07

Real Madrid je novu sezonu u La ligi započeo pobedom protiv Hetafea, a jedan od najboljih igrača na terenu je bio Toni Kros...Svi su želeli da vide kako će Real započeti novu sezonu. Nakon poraza u Uefa Superkupu od Atletiko Madrida, Real je novu sezonu u La ligi započeo trijumfalno, rutinskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.