Real se ne šali, Madriđani spremili 70 miliona za pojačanje iz Serije A!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se ne šali, Madriđani spremili 70 miliona za pojačanje iz Serije A!

Nije mala ponuda, a za to postoji i dobar razlog.

Real Madrid i Fabijan Ruiz - stara, ali ponovo aktuelizovana priča.

Prema pisanju španskih medija, "kraljevski klub" je spremio 70 miliona evra kako bi ubedio Napoli da pusti reprezentativca Španije.

Radi se o veoma visokoj prvoj ponudi, a razlog je Barselona koja je takođe zainteresovana za potpis 23-godišnjeg Ruiza, ali ne želi da se upušta u suludu trku sa rivalom.

Štaviše, Katalonci će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koliko večeras od 21 sat moći da se i sami uvere u kvalitete nekadašnjeg fudbalera Betisa kojeg Kike Setijen itekako dobro poznaje.

Fabijan Ruiz je u dosadašnjem toku sezone upisao 30 nastupa, a upisao je tri gola i dve asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

REAL GA VEĆ DUGO ŽELI: Kraljevski klub spremio 70 miliona za igrača Napolija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 08:29

Madriđanima konkurencija Barselona...Real Madrid se odavno već dovodi u vezu sa Fabijanom Ruizom, a ta priča ponovo je aktuelizovana pošto je kraljevski klub čvrsto rešio da dovede igrača srdine terena...Kako prenose španski mediji Los Blankosi su spremni da izdvoje čak 70 miiona evra ne bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.