REAL GA VEĆ DUGO ŽELI: Kraljevski klub spremio 70 miliona za igrača Napolija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL GA VEĆ DUGO ŽELI: Kraljevski klub spremio 70 miliona za igrača Napolija (FOTO)

Madriđanima konkurencija Barselona.

Real Madrid se odavno već dovodi u vezu sa Fabijanom Ruizom, a ta priča ponovo je aktuelizovana pošto je kraljevski klub čvrsto rešio da dovede igrača srdine terena.

Kako prenose španski mediji Los Blankosi su spremni da izdvoje čak 70 miiona evra ne bi li reprezentativac Španije napustio Napoli i ponovo se obreo u domovini.

#RealMadrid have prepared an offer for #Napoli's #FabianRuiz: the figures https://t.co/U8UoaWTHla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/VFtq8aKQub

— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) February 25, 2020

Iako je u pitanju tek prva ponuda kraljevskog kluba, u Madridu ništa ne žele da rizikuju pošto je za Ruiza interesovanje pokazala i Barselona. Ruiz je dete Betisa u čijem je prvom timu proveo četiri sezone pre nego što je 2018. potpisao ptogodišnji ugovor sa Napolitancima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.