Real se dogovorio sa najboljim igračem PL, Hames odlazi u suprotnom smeru!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se dogovorio sa najboljim igračem PL, Hames odlazi u suprotnom smeru!

Prema pisanjima španskih i engleskih medija moglo bi da dođe do velike razmene ovog leta.

Real Madrid nije najzadovoljniji igrama Hamesa Rodrigeza, žele da ga se odreknu, naravno, uz adekvatno obeštećenje. Sa druge strane, pokušavaju da mu pronađu zamenu, a često se u poslednjih nekoliko meseci spominje ime Edena Azara.

Španski "As" u današnjem izdanju piše da će i Isko i Hames biti na prodaju ovog leta, a otišli su i korak dalje, pisali su kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će u Eden Azar stići na "Santijago Bernabeu" jer je većina detalja oko ugovora sa Belgijancem dogovorena.

Što se tiče ostalih listova, engleski "San" piše da je moguća zamena Hames - Azar.

Dakle, da Eden Azar stigne u Madrid, a da u suprotnom smeru ode Hames Rodrigez.

Dosta medija je prenelo ovu informaciju od jutros, a ovakav scenario uopšte nije nemoguć imajući u vidu da je obojici potreban novi izazov u vidu novog kluba kako bi podigli svoju igru na viši nivo, onaj na koji smo od njih i navikli prošle sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.