Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 12:34

Bogat program Naučnog piknika u Arboretumu Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Treći Naučni piknik pod sloganom “Misli zeleno”, u organizaciji Festivala nauke i u saradnji sa Šumarskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i u partnerstvu sa kompanijom Yettel, biće održan u prostoru Arboretuma Šumarskog fakulteta na Banovom brdu 17. i 18. maja, od 11 do 19 časova. Na ovom događaju će posetiocima biti predstavljene naučne priče uz akcenat na biologiju, ekologiju i održivi razvoj, a kroz interaktivne postavke, radionice i vođene ture u saradnji sa fakultetima institutima i organizacijama civilnog društva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAUČNI PIKNIK Nezaboravni dvodnevni provod za celu porodicu u pravoj zelenoj oazi Beograda za koju malo ko zna

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Treći Naučni piknik, naučni događaj za sve uzraste, održaće se 17. i 18. maja pod sloganom “Misli zeleno” u Arboretumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu, u ulici Kneza Višeslava 1.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.