Real se branio i paničio, ali je na pobedu od titule!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 00:07

Real se branio i paničio, ali je na pobedu od titule!

Vrhunac uskoro sledi.

Real Madrid je stigao do nove pobede, devete uzastopne nakon pauze zbog koronavirusa.

Danas je savladana ekipa Granade u gostima rezultatom 1:2, Real je bio nešto kvalitetniji rival i na kraju je odneo sva tri boda koja mu dosta znače u borbi za titulu.

Ovom pobedom je Real došao na samo tri boda od osvajanja titule prvaka Španije, a do kraja su im ostale dve utakmice, protiv Viljareala i Leganesa.

Vrlo brzo smo videli prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol, Ferland Mendi je izveo pravu malu minijaturu. On je pretrčao svog čuvara, udario iz sve snage ka golu Granade i pogodio za 1:0, gađao je bliži ugao. Igrao se deseti minut, podsetio je na neke golove Aleksandra Kolarova.

Šest minuta kasnije i Benzema se upisuje u listu strelaca, on je dobio loptu od Modrića, uspeo da se namesti na šut i pogodio je tamo gde je hteo, suprotan ugao gola golmana Silve.

Mnogi su mislili da će Real lagano izdržati do kraja, ali nije bilo tako. Zapravo, Granada je vodila glavnu reč nakon drugog gola Reala, a na njihov gol smo sačekali do 50. minuta. Tada je Erera poslao fantastičnu loptu za Mačiza, ovaj je u situaciji 1 na 1 savladao Kurtou za smanjenje rezultata.

Antonjin je imao šansu da izjednači, a potom je Aziz imao pred sobom gol, ali je Serhio Ramos sa gol linije uspeo da odbrani ovaj udarac.

Real se grčevito branio (desilo se i da Kurtoa odugovlači i da dobije žuti karton) i na kraju - odbranio, stigao je do tri boda što je njima bilo najvažnije danas i sada su na samo korak od titule prvaka Španije.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.