Real se branio i paničio, ali je na pobedu od titule!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.07.2020.
23:54
Izvor: Sportske.net

Vrhunac uskoro sledi.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid je stigao do nove pobede, devete uzastopne nakon pauze zbog koronavirusa.

Danas je savladana ekipa Granade u gostima rezultatom 1:2, Real je bio nešto kvalitetniji rival i na kraju je odneo sva tri boda koja mu dosta znače u borbi za titulu.

Ovom pobedom je Real došao na samo tri boda od osvajanja titule prvaka Španije, a do kraja su im ostale dve utakmice, protiv Viljareala i Leganesa.

Vrlo brzo smo videli prvi gol, Ferland Mendi je izveo pravu malu minijaturu. On je pretrčao svog čuvara, udario iz sve snage ka golu Granade i pogodio za 1:0, gađao je bliži ugao. Igrao se deseti minut, podsetio je na neke golove Aleksandra Kolarova.

Šest minuta kasnije i Benzema se upisuje u listu strelaca, on je dobio loptu od Modrića, uspeo da se namesti na šut i pogodio je tamo gde je hteo, suprotan ugao gola golmana Silve.

Mnogi su mislili da će Real lagano izdržati do kraja, ali nije bilo tako. Zapravo, Granada je vodila glavnu reč nakon drugog gola Reala, a na njihov gol smo sačekali do 50. minuta. Tada je Erera poslao fantastičnu loptu za Mačiza, ovaj je u situaciji 1 na 1 savladao Kurtou za smanjenje rezultata.

Antonjin je imao šansu da izjednači, a potom je Aziz imao pred sobom gol, ali je Serhio Ramos sa gol linije uspeo da odbrani ovaj udarac.

Real se grčevito branio (desilo se i da Kurtoa odugovlači i da dobije žuti karton) i na kraju - odbranio, stigao je do tri boda što je njima bilo najvažnije danas i sada su na samo korak od titule prvaka Španije.

baner 7
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 14.07.2020
02:34

e sad cu ja lepo da puknem od muke zbog toga sto ce moj idol Messi ostati bez titule u primeri, a znajuci kako FIFA i UEFA gleda na njega to bi mu bilo dovoljno za zlatnu loptu. :D

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 14.07.2020
02:33

i sta ja sad da radim posto ce moj idol Messi ostati bez titule? jedino da ili pobegnem na kraci odmor ili da aktiviram svoje profile kao sto su xenon,04,mrki789,suarez9,boycie i da pisem gluposti. :D:D

avatar
Badr Hari
Monday, 13.07.2020
23:55

Granadi to na isto dođe, da Real nije imao ovoliko sreće sudija bi svirao penal za Real, a ovako je ovo već druga utakmica od restarta koju Real nije pokrao čime su znatno pokvarili statistiku: sa 87.5% pokradenih utakmica pred ovo kolo sada su pali na samo 77.8%. I ako do kraja ne pokradu više nijednu utakmicu procenat pokradenih će pasti na 'zanemarljivih' 63.6%, što će reći 'više nego zaslužena' titula. :D

avatar
GoHardV3
Tuesday, 14.07.2020
02:45

Pisanje po katalonskom projektu od 10 milijardi u 2 transfer roka :D dzaba milijarde i milijarde kada ovakvo pisanje u el klasiku i celoj sezoni odavno nije vidjeno :D