Real potvrdio, Jović stiže kod Zidana

Izvor: RTS, 04.Jun.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real potvrdio, Jović stiže kod Zidana

Reprezentativac Srbije Luka Jović je i zvanično postao fudbaler Real Madrida, potvrdio je španski klub. Luka je drugo pojačanje tima, potpisao je ugovor na šest sezona, dok će Ajntrahtu pripasti 60 miliona evra.
Mladi 21-godišnji golgeter, doskorašnji igrač Ajntrahta, blistao je minule sezone, postigao je 27 golova u svim takmičenjima i ostvario transfer u slavni klub.

Jović je ponikao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Crvenoj zvezdi, pre nego što je 2016. godine otišao u Benfiku.Odmah po objavljivanju vesti o potpisivanju ovog ugovora, crveno-beli su Joviću čestitali i poželeli sve najbolje u daljoj karijeri.

Igrao je za sve reprezentativne selekcije, bio na Mundijalu u Rusiji, nastupiće za Srbiju i na predstojećem EP za mlade u Italiji, dok je za A tim, za sada, odigrao četiri utakmice i dao jedan gol.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično, potpisao Luka Jović!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019

Posle nekoliko meseci Srbin održao reč i ima novi klub!..Luka Jović je ostvario snove...Srpski napadač je potpisao ugovor sa Real Madridom, Ajntrahtu je plaćeno 60 miliona evra, plus 5 u bonusima pa se nekadašnji napadač Crvene zvezde seli u Madrid...On će biti prvi igrač iz Srbije u ovom veku...

Nastavak na Sportske.net...

Luka Jović i zvanično postao igrač Reala

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2019

Reprezentativac Srbije Luka Jović je i zvanično postao fudbaler Real Madrida, potvrdio je španski klub...Na zvaničnom sajtu 'kraljevskog kluba' danas je saopšteno da je transfer realizovan...Luka je drugo pojačanje tima, potpisao je ugovor na šest sezona, dok će Ajntrahtu pripasti 60 miliona...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.