Zvanično, potpisao Luka Jović!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, potpisao Luka Jović!

Posle nekoliko meseci Srbin održao reč i ima novi klub!

Luka Jović je ostvario snove.

Srpski napadač je potpisao ugovor sa Real Madridom, Ajntrahtu je plaćeno 60 miliona evra, plus 5 u bonusima pa se nekadašnji napadač Crvene zvezde seli u Madrid.

On će biti prvi igrač iz Srbije u ovom veku koji je zaigrao u Realu, pre njega dres su nosili Milan Janković, Predrag Spasić, Dejan Rambo Petković i Perica Ognjenović. Niko od njih nije ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dublji trag, ali Jović stiže kao veliko pojačanje, alternativa za Benzemu i dobiće šansu...

Jović je odigrao sjajnu sezonu u Ajntrahtu, želeli su ga Bajern, pa Barsa i Siti, ali je Falji Ramadani završio posao krajem marta, dogovorio uslove srpskog igrača.

On će biti plaćen 10 miliona bruto, a dobiće ugovor na pet godina.

Jasno, ako bude postao važan igrač tima, ugovor će biti povećan.

Zidan očekuje mnogo, iako Benzema ima prednost, ali Jović je klasičan napadač, nešto što je Real dugo tražio. Probali su sa svojom decom, Moratom, Borhom Majoralom, igrao je i Marijano, ali niko se nije proslavio.

Time su očekivanja od Luke Jovića veća, sigurno da može da igra i u tandemu sa Benzemom, on je treće pojačanje Reala, potpisali su Brazilci Militao i Rodrigo, čeka se da Ferlan Mendi prođe lekarski pregled, a šlag na tortu bi trebalo da budu Azar i još jedan vezista, Pogba, Ndombele ili Eriksen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Srbina Luku očekuje u najvećem klubu na svetu, i kako da prekine prokletstvo "devetke"?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019

Stigao je u pravo vreme, sigurno će dobiti šansu, nema razloga da brine, osim ako je sujeveran...Luka Jović je svakako napravio najveći mogući korak u karijeri, dolaskom u Real, ne postoji veći klub na svetu...Ono što je bitno, za razliku od nekih svojih prethodnika, zemljaka stiže u Madrid kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.