Izvor: Radio 021, 04.Jun.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović i zvanično postao igrač Reala

Reprezentativac Srbije Luka Jović je i zvanično postao fudbaler Real Madrida, potvrdio je španski klub.

Na zvaničnom sajtu 'kraljevskog kluba' danas je saopšteno da je transfer realizovan.

Luka je drugo pojačanje tima, potpisao je ugovor na šest sezona, dok će Ajntrahtu pripasti 60 miliona evra.

Mladi 21-godišnji golgeter, doskorašnji igrač Ajntrahta, blistao je minule sezone, postigao je 27 golova u svim takmičenjima i ostvario transfer u slavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << klub.

Jović je igrao u Crvenoj zvezdi, pre nego što je 2016. godine otišao u Benfiku. Igrao je za sve reprezentativne selekcije, bio na Mundijalu u Rusiji, nastupiće za Srbiju i na predstojećem EP za mlade u Italiji, dok je za A tim, za sada, odigrao četiri utakmice i dao jedan gol. 

Autor: 021. RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.