Real dobio trenera i pre nego što se nadao, sada se okreću prvom pojačanju!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real dobio trenera i pre nego što se nadao, sada se okreću prvom pojačanju!

Hulen Lopetegi više nije selektor Španije, pa će već za par dana moći da se javi na dužnost u Madridu.

Čitava fudbalska javnost uzdrmana je činjenicom da je jedan od glavnih favorita za osvajanje Mundijala ostao bez selektora.

FS Španije je uručio otkaz Hulenu Lopetegiju dan pred početak planetarne smotre, na to ih je naterala činjenica da se Lopetegi iza njihovih leđa dogovorio sa madridskim Realom.

Više o svemu tome u nastavku.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi Lopetegi već za par dana mogao da stigne na "Bernabeu", Real je konačno prebrinuo pitanje trenera, pa sada na miru mogu da se posvete pojačavanju ekipe za narednu sezonu.

Mete su brojne, ali je sada prioritet uprave angažovanje zamene za Kejlora Navasa.

David De Hea je i dalje aktuelan, ali je zaista teško poverovati da će ga Junajted pustiti, pa su se svesni toga u Madridu okrenuli ka Rimu.

Prva želja uprave je golman Rome Alison, koji će braniti mrežu Brazila na Mundijalu u Rusiji, koji zvanično počinje sutra.

Alison ima ugovor sa Romom do 2021. godine, "Vučica" će tražiti veliko obeštećenje, pominje se da bi mogli da zarade oko 70 miliona evra, a sam golman je navodno obavestio svoje agente da se što pre razreši sve o njegovoj budućnosti.

Real će mu sada posvetiti punu pažnju, žele da završe posao što je pre moguće, pa je sve jasnije da će im teško šta stati na put.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.