Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 11:00

Real čisti prostor za Mbapea, zeleno svetlo Isku, Sebaljosu, Joviću, Dijazu, Marselu…

Problem bi mogao da napravi ko drugi nego Geret Bejl

Florentino Perez nije čovek koji lako odustaje, a san Florentina Pereza je da uvek ima najbolje na svetu. Među njima i Kilijana Mbapea, čoveka kome se daju najveće šanse da preuzme tron kad Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, pa i Nejmar polako siđu s najveće scene. Pari Sen Žermen naravno ne želi da proda, ali Real je uporan i prema pisanju madridskog Asa već je napravio finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plan za Mbapeov dolazak na leto 2021. godine.

Prema informacijama tog lista, mada smo ih u ovom ili onom obliku već čitali, u Madridu veruju da bi transfer mogao da košta između 150.000.000 i 222.000.000 evra koliko je PSŽ 2017. godine platio Barseloni za Nejmara.

Parižani naravno ne žele da prodaju Mbapea, ali možda neće imati previše izbora, jer njegov ugovor ističe 2022. godine, pa bi Sveci mogli da ostanu i bez igrača i bez novca.

E sad, otkud Realu pare za ovo planinarenje?

Prvo, Mbapeova plata od 21.000.000 evra – koliko bi navodno on tražio – nije toliki problem za Kraljevski klub.

Međutim, u svetu posle korone niko nema taj luksuz da tek tako iz kase izvuče 150.000.000 ili više miliona evra. Real će morati da prodaje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki znak pitanja je status Gereta Bejla pod broj jedan. On nema budućnost u Realu, ali je pitanje da li će Totenhem da plati da ga zadrži s obzirom da ove sezone jedva da je igrao zbog povreda. A njegova plata od 17.000.000 evra zaista ne treba Realu na grbači.

Zinedinu Zidanu ne treba ni Isko, on bi navodno mogao u Arsenal gde je sada Dani Sebaljos, mada nije baš sigurno da će tamo i ostati. Luka Jović, Braim Dijaz, defanzivac Marselo, svi oni bi prema Asovim navodima mogli da budu prodati kako bi se u budžetu napravio budžet za Mbapea.

Zavisiće pride i od toga da li će navijači moći nazad na tribine, jer bi i to obogatilo klupsku kasu.

Ne treba doduše smetnuti s uma da je ovakvih priča bilo i ranije i da je Florentino Perez u nekoliko navrata čak i lično zvao vlasnike Pari Sen Žermena kako bi negirao da juri Nejmara ili Mbapea. S druge strane, ne treba biti naivan i sumnjati da bi on odmah zagrizao ako bi se ukazala šansa.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.