Real Madrid opet nadigrao Barsu, petarda za Superkup Španije! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid opet nadigrao Barsu, "petarda" za Superkup Španije! (video)

Demonstracija sile, Real Madrid nadigrao Barselonu i osvojio Superkup Španije ukupnim rezultatom 5:1!

Fudbaleri Real Madrida osvojili su Superkup Španije pošto su i u drugom meču pobedili Barselonu rezultatom 2:0 (2:0) i tako ukupnim 5:1 osvojio četvrti trofej ove godine!

Posle 3:1 pre tri dana na Kamp nou, Real je i večeras nadigrao svog najvećeg rivala, naročito u prvom poluvremenu kada održao čas fudbala Kataloncima.

Ernesto Valverde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučio da izvede formaciju 3-5-2 i to se ispostavilo kao veoma loš potez.

Real je silovito krenuo i već u četvrtom minutu Marko Asensio je topovskim udarcem sa preko 25 metara pogodio sam gornji desni ugao za 1:0.

Domaći su nastavili da dominiraju, šanse su se ređale, Lukas Vaskez je pogodio stativu, Benzema je imao opasnu situaciju, ali je bio neodlučan pa je vratio lošu povratnu.

Ipak, u 39. minutu Francuz se iskupio, pošto je iskoristio očajnu reakciju Umtitija, i primio loptu u pet metara i matirao Ter-Štegena.

Ernesto Valverde je nešto morao da promeni, Semedo ja zamenio Pikea, Barsa je opet zaigrala sa četvoricom pozadi i to se ispostavilo kao bolje rešenje.

Posle nekoliko minuta, Mesi je imao najbolju priliku, iskosa sa leve strane je išao sam ka golu, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Real je uzvratio iz kontri, a najbliži trećem golu bio je Benzema koji je iskosa sa leve strane gađao prvi ugao, ali je Ter-Štegen dobro intervenisao.

Tempo meča je u poslednjoj četvrtini znatno opao, Zidan je zatvorio uvođenjem Kasemira i tako je potpuno neutralisao ionako nemoćnu Barsu.

Okvir gola je opet bio saveznik Reala u 70. minutu, Mesi je opasno šutirao sa 20 metara, Navas je odbio do Suareza koji je glavom pogodio stativu.

Do kraja, Barsa je imala još nekoliko opasnih napada, ali bez pravih udaraca ka golu Kejlora Navasa, pa je Real zasluženo osvojio novi trofej ove godine, posle Primere, Lige šampiona i Superkupa Evrope.



Real Madrid (4-3-3): Kejlor Navas - Karvahal, Varan, Ramos, Marselo - Kros (Sebaljos 80), Modrić, Kovačić (Kasemiro 62) - Vaskez, Asensio (Teo Ernandes 75), Benzema.

Barselona (3-5-2): Ter-Štegen - Pike (Semedo 50), Maskerano, Umtiti - Roberto, Buskets, Rakitić, Gomeš (Delofeu 72), Alba (Dinj 77) - Mesi, Luis Suarez.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mnogo su jaki!

Izvor: Mondo, 17.Avg.2017

Iako Ronaldo nije bio na terenu fudbaleri Real Madrida su osvojili Superkup Španije, pošto su i u drugom meču pobedili Barselonu rezultatom 2:0 (2:0) i tako ukupnim 5:1 osvojili četvrti trofej ove godine!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.