Ražnatović: CSKA hteo Vestermana

Izvor: B92, 29.Jan.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ražnatović: CSKA hteo Vestermana

Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović rekao je gostujući na SOS kanalu da je imao ponudu moskovskog CSKA za Lea Vestermana.

"Prošlo je dovoljno vremena pa mogu da kažem, CSKA je hteo da dovede Vestermana posle prve faze Evrolige," rekao je Ražnatović.

"Ako je Etore Mesina prepoznao u njemu nešto i kad je sa mnom razgovarao i pitao me gde sam ga našao, onda mislim da bi navijači samo trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budu strpljivi", kaže menadžer koji je Vestermana doveo u Partizan.

Prema Ražnatovićevim rečima, ideja je bila da se otpusti Papalukas a da par plejmejkera moskovskog kluba budu Miloš Teodosić i Vesterman.

"Sada možemo da pričamo o tome. On nije znao sve detalje, samo mu je bilo nagovešteno. Međutim, na prvi pomen njegovog mogućeg odlaska u CSKA, odgovor je bio - ne. Da je Partizan hteo da se bavi trgovinom, on bi sad bio u CSKA", dodao je Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.