Menadžer: CSKA slao ponudu za Vestermana

Izvor: Mondo, 29.Jan.2013, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer: CSKA slao ponudu za Vestermana

Miodrag Ražnatović, agent plejmejkera Partizana mt:s, otkrio da su "armejci" posle prve faze Evrolige poslali konkretnu ponudu za mladog Francuza. Međutim, crno-beli nisu hteli da ga prodaju.

Nastupi Lea Vestermana, francuskog plejmejkera rođenog 1992. godine, od početka sezone su česta tema razgovora navijača Partizana mt:s.

Forma jednog od najvećih evropskih talenata oscilirala je iz meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u mesec i neretko bila razlog za kritiku njegovih igara.

Međutim, njegov menadžer Miodrag Ražnatović upitao je u ponedeljak uveče da li na celom kontinentu postoji igrač Vestermanovih godina koji organizuje igru u klubu veličine Partizana mt:s i u ligi poput ABA.

"Sad slobodno mogu da kažem, dovoljno je vremena prošlo, da je CSKA hteo da dovede Vestermana posle prve faze Evrolige. Ako je Etore Mesina prepoznao u njemu nešto i kad je sa mnom razgovarao i pitao me gde sam ga našao, onda mislim da bi navijači samo trebalo da budu strpljivi", rekao je Ražnatović gostujući na SOS kanalu.

Vesterman ove sezone u ABA ligi prosečno postiže 6,8 poena, uz dve asistencije po meču. U Evroligi je ubacivao 9,6 poena po utakmici, uz četiri asistencije i za prosečno 29 minuta u igri.

Prema Ražnatovićevim rečima, "armejci" su u njemu prepoznali veliki potencijal i posle neuspelog pokušaja da ga upare sa Milošem Teodosićem na "jedinici", doveli Tea Papalukasa.

"Sada je moguće pričati o tome. On nije znao sve detalje, samo mu je bilo malo nagovešteno. Međutim, na prvi pomen njegovog mogućeg odlaska u CSKA, odgovor je bio ne. Da je Partizan hteo da se bavi trgovinom on bi sad bio u CSKA", dodao je agent.

Leo Vesterman nastupio je 30 minuta i u porazu Partizana mt:s od Radničkog u ponedeljak uveče. Ubacio je deset poena, uz tri asistencije.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odbio ponudu CSKA za Vestermana

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2013

Odlične partije Lea Vestermana u dresu Partizana nisu ostale nezapažene. Francuskog plejmejkera prate najbolji klubovi Starog kontinenta, a crno-beli su već dobili konkretnu ponudu CSKA za Vestermana.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan odbio ponudu CSKA za Vestermana

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2013

Čelnici moskovskog CSKA želeli su posle prve faze Evrolige da dovedu francuskog košarkaša, ali je Partizan odbio njihovu ponudu, pa je "zbornaja komanda" odlučila da dovede Tea Papalukasa...Zapeo za oko CSKA - Leo Vesterman.. ..Mladi francuski košarkaš u redovima Partizana, Leo Vesterman, posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.