Partizan odbio ponudu CSKA za Vestermana

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odbio ponudu CSKA za Vestermana

Čelnici moskovskog CSKA želeli su posle prve faze Evrolige da dovedu francuskog košarkaša, ali je Partizan odbio njihovu ponudu, pa je "zbornaja komanda" odlučila da dovede Tea Papalukasa.

Zapeo za oko CSKA - Leo Vesterman

 

Mladi francuski košarkaš u redovima Partizana, Leo Vesterman, posle prve faze Evrolige bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je na meti jednog od najjačih evropskih klubova, CSKA iz Moskve.

 

Tim za koji nastupaju četvorica srpskih košarkaša, Miloš Teodosić, Nenad Krstić, Zoran Erceg i Vladimir Micov želeo je da, već prilično internacionalni, sastav pojača i talentovanom Francuzom, ali od crno-belih i od Vestermana dobijen je negativan odgovor.

 

Kvalitet Vestermanovih igara u Partizanu prilično je oscilirao, a menadžer francuskog košarkaša Miodrag Ražnatović poziva navijače da budu strpljivi.

 

"Sad slobodno mogu da kažem, dovoljno je vremena prošlo, da je CSKA hteo da dovede Vestermana posle prve faze Evrolige. Ako je Etore Mesina prepoznao u njemu nešto i kad je sa mnom razgovarao i pitao me gde sam ga našao, onda mislim da bi navijači samo trebalo da budu strpljivi", izjavio je Ražnatović tokom gostovanja na SOS kanalu.

 

Ražnatović je rekao da su Moskovljani želeli da upare Francuza sa Milošem Teodosićem, a kad je to propalo , doveli su grčkog veterana Tea Papalukasa.

 

"Sada je moguće pričati o tome. On nije znao sve detalje, samo mu je bilo malo nagovešteno. Međutim, na prvi pomen njegovog mogućeg odlaska u CSKA, odgovor je bio ne. Da je Partizan hteo da se bavi trgovinom on bi sad bio u Moskvi", ocenio je Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan odbio ponudu CSKA za Vestermana

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jan.2013

Moskovljani posle prve faze Evrolige želeli da dovedu francuskog košarkaša, ali njihova ponuda je odbijena, pa je Teo Papalukas pojačao CSKA

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.