Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 20:14

Rat još traje, nikad ne otpisujte Juventus! Inter pao kada je trebalo da potvrdi dominaciju (VIDEO)

Stara dama savladala Nerazure u derbiju Italije - 3:2

Ne smete prerano da otpisujete ekipu sa takvim šampionskim mentalitetom kao što je Juventus. Stara dama se izdigla iz pepela u trenutku kada su joj mnogi predviđali definitivni krah u ovoj sezoni, pobedila je novopečenog šampiona i ostala u otvorenoj trci za plasman u Ligu šampiona naredne sezone - 3:2 (2:1).

Inter nije uspeo da zaokruži apsolutnu domiciju u ovoj sezoni, doživeo je treći poraz u sezoni, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nakon 20 uzastopnih mečeva u Seriji A. Stara dame je uspela da se izdigne iznad problema, od 55. minuta je igrala bez isključenog Bentakura, posle čega je Inter uspeo da izjednači, ali je jedan od najboljih igrača utakmice Huan Kvadrado u 88. minutu postigao drugi pogodak na utakmici i postavio konačan rezultat meča.

Čini se da su Nerazuri, umesto da budu potpuno rasterećeni, sebi dozvolili da uđu u nervozu i opterećenje rezultatom, znajući da će mnogi biti spremni da im zbog eventualnog poraza u ovom meču drastično ublaže zasluge za osvajanje šampionskog trofeja. Sastav Antonija Kontea je bio taj koji je bio prinuđen konstatno da juri prednost protivnika, što mu je na kraju očigledno uticalo na koncentraciju, što je ekipa Andree Pirla uspela da iskoristi.

Arbitar Đanpaolo Kalvareze nije mogao da zamisli teži posao za sebe od onog koji je imao u ovoj utakmici. Mada je prilično zaslužan za sve što mu se događalo. Delovao nesigurno i nervozno, bilo je previše reakcija iz VAR sobe, što je samo podizalo atmosferu na samom terenu.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.