Rafal srpskih igrača: Pogađali Prijović, Maksimović i Milinković Savić – Lacio dao 16, a Napoli 17! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafal srpskih igrača: Pogađali Prijović, Maksimović i Milinković Savić – Lacio dao 16, a Napoli 17! (VIDEO)

PAOK minimalcem sruši Venlo, italijanski velikani siloviti na prvim proverama

Rafal srpskih fudbalera na današnjim prijateljskim utakmicama. Pored Srđana Plavšića, koji je postigao prvenac u dresu Sparte iz Praga, u strelce su se danas upisali i Aleksandar Prijović, Nikola Maksimović i Sergej Milinković Savić.

Česi videli Plavšićev salto! (VIDEO)

Prijović je još jednom pokazao kakav golgeterski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njuh ima. Odlično je ispratio napad PAOK-a u 70. minutu utakmice sa holandskim Venlom i odbijenu loptu rutinski poslao u mrežu protivnika, za jedini pogodak na utakmici.



Napoli je dao 17 golova protiv nižerazredne Anaunije (17:0), a šesti pogodak na utakmici bio je delo srpskog reprezentativca Nikole Maksimovića. Šest pogodaka je postigao neverovatni Dris Mertens i to sve u drugom poluvremenu, dok je tri dao povratnik Arkadijuš Milik. Maksimović je bio egzekutor laganog gola iz 44. minuta, kada je sačekao loptu na drugoj stativi posle skoka Mertensa poslao je u nabranjeni deo mreže protivnika.

Lacio je dao jedan manje i savladao Auronco rezultatom 16:0, a srpski tandem BastaMilinković Savić je kreirao peti pogodak tima iz večnog grada. Nekadašnji desni bek Crvene zvezde se našao u ulozi asistenta, a njegovu odličnu loptu udarcem iz prve u mrežu slabašnog protivnika poslao je supertalentovani vezista. Mogao je i Basta ubrzo da se upiše u strlce, ali je njegov udarac završio na okviru gola Auronca.

Ipak, u glavnoj ulozi na ovom meču našao se Balde Keita, koji je postigao šest golova na prvoj probi Rimljana pred početak sezone.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.