Česi videli Plavšićev salto! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi videli Plavšićev salto! (VIDEO)

Novajlija iz Crvene zvezde postigao prvenac za Spartu

Drugi zvanični nastup Srđana Plavšića u dresu Sparte iz Praga i prvenac u bordo dresu!

Očigledno je da je kapitenska traka pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa Dinamom iz Kijeva pozitivno uticala na popularnog Atomskog mrava, koji je danas pokazao zašto je ovoga leta stigao kao veliko pojačanje u prestonicu Češke.

Sparta je odigrala prijateljski meč sa nemačkim drugoligašem Ingolštatom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 2:2 (1:1), a mladi reprezentativac Srbije je doneo izjednačenje svom timu u 31. minutu. Sjajno je Plavšić pratio reakciju domaćih štopera, video da će iskusni štoper nemačkog tima Tiseran ostaviti kraću loptu svom golmanu, a taj poklon iskoristio je da matira čuvara mreže Hansena za 1:1.

Rafal srpskih igrača: Pogađali Prijović, Maksimović i Milinković Savić – Lacio dao 16, a Napoli 17! (VIDEO)

Naravno, usledio je i karakterističan salto i proslava pogotka uprepoznatljivom stilu Zvezdinog Atomskog mrava, koji je počeo da pokazuje da je dobra investicija češkog velikana.

Pored Plavšića u redovima Sparte nastupio je još jedan Srbin Vukadin Vukadinović.

Pogodak Srđana Plavšića pogledajte na 30. minutu snimka celog meča



(FOTO: Sparta Prag)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafal srpskih igrača: Pogađali Prijović, Maksimović i Milinković Savić – Lacio dao 16, a Napoli 17! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017

PAOK minimalcem sruši Venlo, italijanski velikani siloviti na prvim proverama..Rafal srpskih fudbalera na današnjim prijateljskim utakmicama. Pored Srđana Plavšića, koji je postigao prvenac u dresu Sparte iz Praga, u strelce su se danas upisali i Aleksandar Prijović, Nikola Maksimović i Sergej...

Nastavak na MozzartSport.com...

Mladi fudbaler Srđan Plavšić opravdao transfer i oduševio Evropu!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2017, 12:13

Mladi fudbaler i reprezentativac Srbije Srđan Plavšić odmah je opravdao da je veliko pojačanje Sparte iz Praga. Očigledno je da je kapitenska traka pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa Dinamom iz Kijeva pozitivno uticala na popularnog Atomskog mrava, koji je juče pokazao zašto je ovoga...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.