Radulović: Pogodio sam 90 odsto svega što sam rekao

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 23:40

Radulović: Pogodio sam 90 odsto svega što sam rekao

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio je zadovoljan izdanjem svoje selekcije i priznao je da je Srbija zasluženo slavila u meču 8. kola kvalifikacija za EURO

Srbija je slavila trijumf rezultatom 3:1, sa dva gola Aleksandra Mitrovića i jednim Dušana Tadića, dok je izjednačenje "sokolovima" u prvom poluvremenu doneo Stevan Jovetić.

"Mogu da budem zadovoljan kako je naša ekipa delovala. Kako smo obećali, tako smo se i predstavili. Imali smo sjajno prvo poluvreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Od starta smo imali povredu, a prvi udarac u okvir je bio gol. Ali uspeli smo da se trgnemo, par puta opasno da zapretimo i bili u tim trenucima bolji od Srbije. U drugom poluvremenu smo igrali hrabro, do tog 70. i nekog minuta, bili smo u igri. Tada je do izražaja došao individualni kvalitet, koji Srbija ima najbolji u ovoj grupi. Posle toga smo krenuli po izjednačenje, ali smo primili još jedan gol i tu je bio kraj", rekao je Radulović na konferenciji za medije.

"Ako treba da se izgubi, ovo je dostojanstven način. Opet ponavljam, od izuzetnog protivnika. Svakako je taj drugi gol presudio, jer je malo vremena do kraja. Svi smo krenuli napred, a onda smo iz našeg poseda izgubili loptu i primili gol".

Crna Gora ne gubi nadu da može do Evropskog prvenstva.

"Pogodio sam 90 odsto svega što sam rekao, a to je da je grupa veoma izjednačena. Videli ste i da su Mađari gubili u Litvaniji, pa je bilo 2:2. I mislim da je Bugarska zaslužila da dobije neku utakmicu. Borićemo se do kraja, mi pre Mađara igramo sa Litvanijom, a oni idu u Bugarsku. Imamo nekoliko povređenih igrača i sa kartonima", rekao je Radulović, a portparol crnogorske reprezentacije dodao da će Stefan Savić propustiti naredni meč u kvalifikacijama protiv Litvanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.