Selektor Crne Gore: Ponovo je individualni kvalitet Srbije presudio

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 23:08

Selektor Crne Gore: Ponovo je individualni kvalitet Srbije presudio

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović smatra da je Srbija zasluženo slavila (3:1) u meču osmog kola kvalifikacija za EP.

Njegova ekipa je bila u igri sve do 72. minuta, nakon čega su "orlovi" postigli još dva gola i stavili tačku na utakmicu.

"Rekao sam i nakon izvlačenja i nakon poraza Srbije u Mađarskoj da je Srbija najkvalitetnija ekipa u grupi. Imali smo dosta pehova u otvaranju utakmice. Prvi udarac je završio u našoj mreži. Imali smo tu povredu. Izjednačili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo, odigrali hrabro i otvoreno do tog 72. minuta. I na poluvremenu smo imali problema, tu su igrači koji su izašli iz povreda", rekao je Radulović.

I pre meča je Radulović isticao individualni kvalitet pominjući Dušana Vlahovića, a smatra da je to rešilo i ovaj meč.

"Opet je presudio individualni kvalitet, kao i u Podgorici. Slično. Kad takva dva igrača potegnete sa klupe, donesu vam prednost. Mi smo krenuli na sve ili ništa nakon drugog gola. Pokušali da preokrenemo. Nakon tri minuta smo primili još jedan i utakmica je bila gotova. Čestitao bih Srbiji na plasmanu. Bila je korektna utakmica", zaključio je Radulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Pogodio sam 90 odsto svega što sam rekao

Izvor: B92, 17.Okt.2023

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio je zadovoljan izdanjem svoje selekcije i priznao je da je Srbija zasluženo slavila u meču 8. kola kvalifikacija za EURO..Srbija je slavila trijumf rezultatom 3:1, sa dva gola Aleksandra Mitrovića i jednim Dušana Tadića, dok je izjednačenje "sokolovima"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.