Radonjić: Odlučilo iskustvo Panatinaikosa

Izvor: RTS, 14.Feb.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Odlučilo iskustvo Panatinaikosa

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je nakon tesnog poraza od Panatianaikosa u Atini (74:69) da je pobednika odlučilo iskustvo domaće ekipe. Duško Ivanović hvali odbranu svog tima u poslednjoj četvrtini.

"Panatinaikos je sjajno počeo utakmicu i igrao odličnu odbranu. Mi smo se vratili u drugoj deonicu jer smo počeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igramo pametnije a kasnije došli i do pet poena prednosti. Ipak, iskustvo domaćina je kaznilo svaku našu grešku koju smo napravili. Nakon svega, zadovoljan sam partijom mojih igrača", rekao je Radonjić.
Trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da su njegovi košarkaši večeras pobedila Crvenu zvezdu zahvaljujući odličnoj odbrani u poslednoj deonici. 
"Odbrana u poslednjoj četvrtini je bila ključ pobede. Izgubili smo intenzitet tokom utakmice, posle plus 20, ali smo na kraju došli do veoma, veoma značajne pobede za nas", rekao je Ivanović na terenu odmah posle utakmice u Atini.

Panatinaikos je u sedmom kolu Top 16 faze Evrolige pobedio Zvezdu sa 74:69 u veoma neizvesnoj utakmici, iako je posle prve četvrtine imao 20 poena prednosti.
Najefikasniji u grčkom timu Ej-Džej Sloter rekao je da je utakmica bila fantastična.
"Ovo je bila fantastična utakmica. Počeli smo agresivno, ali smo učinili sebi da nam bude teže nego što bi trebalo, međutim ipak smo uspeli da zabeležimo pobedu", rekao je Sloter.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.