Radonjić: Kaznili nas na iskustvo

Izvor: B92, 14.Feb.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Kaznili nas na iskustvo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je iskustvo donelo Panatinaikosu pobedu, ali i da je zadovoljan igrom svog tima.

"Panatinaikos je započeo meč na sjajan način, sa odličnim pristupom u odbrani. Ipak, mi smo uspeli da se vratimo jer smo odigrali veoma pametno u drugoj četvrtini. U poslednjoj deonici smo imali pet poena prednosti, ali su nas oni kaznili svojim iskustvom i svaku našu izgubljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loptu pretvorili u poene. Sve u svemu, generalno sam zadovoljan igrom svojih igrača", rekao je Radonjić.

Panatinaikos je u sedmom kolu Top16 faze Evrolige pobedio Zvezdu sa 74:69 u veoma neizvesnoj utakmici u Atini ,iako je posle prve četvrtine imao 20 poena prednosti.

Zvezda u narednom kolu gostuje Realu u Madrdu, dok Panatinaikos ide u Izreal kod Makabija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.