Radonjić: Panatinaikos je iskustvom kaznio svaku grešku, ali sam zadovoljan igrom

Izvor: Blic, 14.Feb.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Panatinaikos je iskustvom kaznio svaku grešku, ali sam zadovoljan igrom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle poraza u Top 16 fazi Evrolige u Atini od Panatinaikosa 74:69 da je grčki predstavnik koristio greške crveno-belih i iskustvom došao do pobede.

"Panatinaikos je odlično otvorio susret sa veoma dobrom defanzivom koja nas je dovela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do velikog minusta. Uspeli smo da se vrati i mogu istaći da smo veoma pametno odigrali u drugoj četvrtini. Što se tiče poslednje deonice, došli smo pet poena prednost, ali je Panatinaikos iskustvom kaznio svaku našu izgubljenu loptu. Generalno, zadovoljan sam igrom mojim košarkaša", rekao je Radonjić.

Jedan od ključnim igrača u pobedi Panate Ej Džej Sloter naveo je da je domaća ekipa smatrala da je sve gotovo posle prvog poluvremena.

"Ovo je bila sjajna utakmice. Počeli smo veoma agresivno i došli do velike prednost, ali smo im dozvolili da se vrate, jer smo pomislili već tada da je sve gotovo. Ponosan sam na saigrače i drago mi je što smo uspeli da slavimo u ovom teškom meču", zaključio je Sloter.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Kaznili nas iskustvom

Izvor: Sportal.rs, 14.Feb.2015

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je posle poraza njegove ekipe u Atini od Panatinaikosa da je grčki tim na suvo iskustvo dobio meč u neizvesnoj završnici...U više nego zanimljivoj utakmici Zvezda je nadoknadila "minus 22" sa početk druge deonice, u četvrtoj povela 65:60, ali je...

Nastavak na Sportal.rs...

Radonjić nema dilemu: Zadovoljan sam!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2015

"Možemo biti zadovoljni jer smo tri četvrtine igrali odlično protiv jako dobrog tima", poručio je strateg crveno-belih....Košarkaši Crvene zvezde doživeli su i šesti poraz u TOP 16 fazi Evrolige, ali trener crveno-belih Dejan Radonjić nije previše očajavao. Jedinu zamerku koju je mladi strateg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.