Radnički kreće put Beograda, u Kupu bez prava na grešku!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 17:42

Radnički kreće put Beograda, u Kupu bez prava na grešku!

Pomoćni trener fudbalskog kluba Radnički iz Niša Saša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa nema pravo na grešku u predstojećoj utakmici protiv IMT-a, pošto je cilj plasman u četvrfinale Kupa Srbije.

"Moramo maksimalno ozbiljno pristupiti ovom susretu, jer je to jedini način da ostvarimo cilj, a to je pobeda i plasman u četvrtfinale", rekao je Stojanović za sajt kuba.

Fudbaleri Radničkog iz Niša igraju u sredu od 13.30 časova na gostujućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu protiv IMT sa Novog Beograda, u utakmici osmine finala Kupa Srbije.

"IMT je u prethodnoj rundi eleminisao Inđiju i to dovoljno govori o kvalitetu tog tima. Analizirali smo ih detaljno. To je mlada ekipa, krasi ih brzina, dobri su u tranziciji i zaista ćemo morati da budemo na najvišem nivou da bismo ih savladali. Mi nemamo pravo na grešku, imamo nekoliko loših rezultata iza nas i trijumf u ovom meču je jedino što nas zanima", rekao je on.

Ekipa IMT-a se nalazi na osmom mestu Prve lige Srbije sa 22 osvojena boda.

Radnički se suočava sa velikim problemima usled korona virusa. Prvi trener Milan Đuričić dugo je van ekipe, a nedavno su pozitivan test na virus dobila trojica njegovih pomoćnika.

"Za razliku od stručnog štaba, među igračima, za sada, nema problema sa virusom. Gavrić se nedavno oporavio, igrao je malo prošlog vikenda i svi fudbaleri su nam na raspolaganju", rekao je Stojanović.

U osmini finala se igra jedan meč, a ukoliko nakon 90 minuta rezultat bude nerešen, odmah će se izvoditi jedanaesterci.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik dočekuje Čukarički u osmini finala Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2020

Da bi obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, gde su igrali prošle sezone, fudbaleri Radnika iz Surdulice moraće u sredu, 25. novembra da na svom terenu savladaju beogradski Čukarički, četvrtoplasirani tim Superlige...Neće imati lak zadatak surdulički fudbaleri u osmini finala Kupa Srbije...

Nastavak na JužneVesti.com...

Kup: Drugoligaš eliminisao Radnički, Čukarički ispao nakon 2:0

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 16:23

Fudbaleri Radničkog iz Niša završili su učešće u Kupu Srbije, porazom u osmini finala od IMT-a...IMT, koji nastupa u Prvoj ligi Srbije, kao domaćin je pobedio ekipu Radničkog rezultatom 2:1...Novobeogradski tim je poveo preko Nikole Terzića u 23. minutu, da bi u 57. prednost duplirao Uroš Vukašinović...Dvadesetak...

Nastavak na B92...

Radnički izgubio od IMT-a i ostao bez četvrtfinala Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020

Fudbaleri Radničkog iz Niša zabeležili su četvrti poraz u nizu u zvaničnim takmičenjima pošto su poraženi rezultatom 2:1 (1:0) od IMT-a u Beogradu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Nišlije nisu uspele da savladaju prvoligaša iz prestonice i da se plasiraju među osam najboljih ekipa u najmasovnijem...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.