Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 13:04

Počinje osmina finala Kupa Srbije

Fudbaleri IMT Novi Beograd i Radničkog iz Niša duelom od 13.00 otvaraju utakmice osmine finala Kupa Srbije. Danas se igra sedam utakmica, a u poslednjoj od 16.00 Partizan je gost Metalca.
U ostalim mečevima Javor je domaćin Voždovcu, a Spartak Mladosti, a
na gostujućim terenima snage će odmeriti Čukarički sa Radnikom i Napredak sa TSC-om.

Aktuelni šampion Kupa ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojvodine u gradskom duelu sastaje se sa Proleterom u utakmici koja će se igrati u četvrtak od 16 časova.
Termin poslednjeg mečaa osmine finala u kome je Rad domaćin Crvene zvezde biće naknadno određen zbog evropskih obaveza crveno-belih koji su otputovali u Belgiju na utakmicu 4. kola Lige Evrope protiv ekipe Genta. 
Parovi osmine finala Kupa Srbije:
IMT - Radnički Niš (13.00)
Javor - Voždovac (13.30)
Spartak - Mladost (13.30)
Radnik - Čukarički (13.30)
TSC - Napredak (13.30)
Metalac - Partizan (16.00)
Četvrtak
Proleter - Vojvodina (16.00)
Rad - Crvena zvezda (igraće se naknadno)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradski rivali u osmini finala Kupa Srbije - Voša i Proleter traže prolaz u narednu fazu takmičenja

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020

Fudbaleri Vojvodine i Proletera sastaće se u četvrtak, na "Karađorđu", u utakmici osmine finala Kupa Srbije...Gradski derbi biće i jedan od najzanimljivijih mečeva ove faze takmičenja, s obzirom na dobre partije oba tima u Superligi Srbije...Prema rečima pomoćnog trenera Vojvodine Dragana Šarca,...

Nastavak na Radio 021...

Kup Srbije: Čukarički vodio sa 2:0 i ispao

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020

Čak u tri od pet do sad odigranih utakmica osmine finala Kupa Srbije pobednik je odlučen tek na penal ruletu, TSC rutinski eliminisao Napredak..Fudbaleri Voždovca, Radnika i Spartaka obezbedili su mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije nakon boljeg izvođenja jednaesteraca, a triju su se pobedama na domaćem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.