Radnički favorit protiv Ribnice (petak, 19.30h)

Izvor: KGsport.info, 16.Nov.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički favorit protiv Ribnice (petak, 19.30h)

U malom komšijskom derbiju sutra će se od 19 časova i 30 minuta u hali „Jezero“ sastati odbojkaši Radničkog i Ribnice u meču 6. kola Super lige Srbije. Uloga favorita svakako pripada domaćinu, koji će protiv popularnih „musketara“ pokušati da dođe do trećeg prvenstvenog trijumfa.
Radnički je u prvih pet kola imao izuzetno težak raspored, koji je okončao sa skorom 2-3. Sada je pred izabranicima trenera Bojana Milentijevića nešto lakši ispit, budući da će naspram >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sebe imati ekipu koja je na startu sezone vezala pet uzastopnih poraza i trenutno drži začelje tabele. Naime, Ribnica je tokom leta drastično podmladila ekipu, pa su ovi neuspesi logična posledica mladosti i neiskustva igrača kraljevačkog kluba.
Srednji bloker Radničkog Nikola Goić saglasan je sa činjenicom da njegovoj ekipi pripada uloga favorita, ali to nije razlog da se predstojeći rival potceni.
– Ribnica ima jako mladu ekipu sa iskusnim trenerom i dva iskusna igrača. Oni su trenutno poslednji na tabeli, ali umeju da budu neugodan protivnik, što su pokazali na gostovanju u Novom Pazaru kada su uzeli bod. Radili smo dobro tokom nedelje i smatram da će iskustvo i kvalitet naše ekipe biti presudni u ovom meču i da ćemo upisati nove bodove. Pozvao bih i publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam da dođemo do pobede. – rekao je Goić.
Ulaz na meč Radnički – Ribnica je besplatan.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagrevanje za Top 16 (petak, 17h)

Izvor: KGsport.info, 16.Nov.2017

Kragujevački Ekonomac ugostiće u petak, 17. novembra od 17 časova u hali „Jezero“ ekipu Pirota u utakmici osmog kola Prve futsal lige Srbije. Biće ovo ujedno i poslednji test za četu Predraga Rajića pred put u Italiju na turnir Top 16 faze UEFA Futsal kupa.. Igrači devetostrukog šampiona...

Nastavak na KGsport.info...

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Novi Pazar u derbiju kola (subota, 18h)

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2017, 13:33

Prvi dan predstojećeg vikenda, subota, 18. novembar, biće u znaku rukometnih dešavanja u hali „Jezero“. Pored utakmica druge ekipe i ženskog tima Radničkog 1964, svakako centralni događaj biće susret 8. kola Super B lige za rukometaše između Radničkog 1964 i Novog Pazara.. Pobede u poslednja...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.