Mega pojačava odbranu, imaju li u FMP-u odgovor?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega pojačava odbranu, imaju li u FMP-u odgovor?

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a morati da podigne agresivnost i intenzitet u odbrani ako želi pobedu u Železniku.

Košarkaši Mege sutra gostuju u Železniku ekipi FMP-a u utakmici devetog kola ABA lige.

"U petak gostujemo FMP-u Železniku koji je zabeležio sve tri pobede na svom terenu uz veoma dobre partije ove sezone u ABA ligi. Svakako nas očekuje težak meč gde mi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre svega, treba da podignemo agresivnost i intenzitet u odbrani.

Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dodjemo do pobede koja bi nam značila pred pauzu koja sledi zbog FIBA prozora za reprezentacije",
rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega posle osam odigranih kola ima skor od tri pobede i pet poraza, dok FMP ima polovičan učinak.

Trener Mege za meč protiv FMP-a zbog povreda ne može da računa na Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.

Krilni centar Mege Stefan Fundić rekao je da je FMP dobro počeo sezonu, ali da njegova ekipa ide na pobedu na svakoj utakmici.

"Dobro smo trenirali i to kad-tad mora da se vrati kroz rezultat na utakmicama. Ako pristup i želja za pobedom budu na visokom nivou, verujemo da ćemo osvojiti nova dva boda", rekao je Fundić.

Utakmica između Mege i FMP-a igra se sutra od 18.00 u hali u Železniku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Mega ide u neosvojivi Železnik

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je će ekipa u meču protiv FMP morati da podigne agresivnost i intenzitet u odbrani ako želi pobedu u Železniku. Mega posle osam odigranih kola ima skor od tri pobede i pet poraza, dok FMP ima polovičan učinak.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.