RIMSKI DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sergej naložio vatru, nije se ugasila do poslednjeg zvižduka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 20:17

RIMSKI DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sergej naložio vatru, nije se ugasila do poslednjeg zvižduka (VIDEO)

Fantastičan meč.

U najvatrenijem derbiju italijanskog fudbala Lacio je slavio protiv Rome u okviru šestog kola Serije A. Rezultat na stadionu Olimpiko bio je 3:2 za formalne domaćine, a jedan od strelaca bio je i naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Baš on je u 10. minutu doneo prednost Laciju nakon fantastične akcije, a umalo i da se povredi. Ipak, nastavio je meč.

Sergeju je to bio 38. pogodak u Seriji A i na večnoj listi srpskih strelaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjednačio se sa Sinišom Mihajlovićem. Ispred su samo Adem Ljajić sa 48 i Dejan Stanković sa 51 golom. Vladimir Jugović i Dušan Vlahović su upisali po 31 pogodak.

Domaći tim je u 19. minutu već duplirao prednost, a strelac je bio doskorašnji igrač Vučice – Pedro. Iskusni Španac je ispratio kontru svog tima i posle dodavanja Ćira Imobilea preciznim udarcem po zemlji po drugi put matirao portugalskog čuvara mreže. Tridesetčetvorogodišnjem napadaču to je bio prvi pogodak u sezoni. Na odmor se otišlo sa rezultatom 2:1, a strelac za Romu bio je Ibanjez.

Nastavak utakmice na Olimpiku doneo je još dva pogotka. Raspoloženi Anderson je u 63. minutu golom krunisao sjajnu kontru Lacijala, a i ovoga puta asistent je bio Imobile.

Konačan rezultat u velikom gradskom derbiju postavio je Žordan Veretu u 69. minutu iz penala.

Roma sada ima samo bod više od Lacija i nalazi se na četvrtom mestu sa 12. Lacio je na poziciji šest.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.