RG: Polovičan učinak Srba 1. dana

Izvor: B92, 25.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Polovičan učinak Srba 1. dana



Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Sofijom Arvidson 2:0 po setovima 6:2, 7:5 za jedan čas i 35 minuta. Najbolji srpski teniser Novak Đoković takođe je izborio plasman u drugu rundu, pošto je nešto teže od očekivanog savladao Nemac Denisa Gremelmajra sa 4:6, 6:3, 7:5, 6:2. Boris Pašanski je izgubio od Nikolasa Almagra, 19. nosioca sa 3:0 u setovima. Janko Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sa 3:1 u setovima poražen od Ekvadorca Nikolasa Lapentija.

U prvom setu, koji je trajao 39 minuta, Ivanovićeva je dominirala. Ona je više grešila, ali je zato imala i dvanaest vinera više od svoje protivnice. Ivanovićeva je u drugom setu iskoristila prvu meč loptu na servis Sofije Arvidson.

Opširnije o meču Ivanović - Arvidson možete pročitati ovde. Njena sledeća protivnica biće Lusi Safarova koja je lako savladala Sandru Klosel 6:1, 6:1.

Opširnije o meču Novaka Đokovića pročitajte ovde. Novakov sledeći rival je Migel Anhel Lopes Haen iz Španije.

Opširnije o meču Borisa Pašanskiog pročitajte ovde.

Opširnije o meču Janka Tipsarevića pročitajte ovde.

Ana Ivanović i Lusi Safarova igrale su samo jednom do sada u Los Anđelesu prošle godine kada je druga igračica sveta lako pobedila rezultatom 6:2, 6:2. Čehinja je 41. na WTA listi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROLAN GAROS: Ivanovićeva uspešno startovala

Izvor: Mondo, 25.Maj.2008

Ana Ivanović uspešno je započela takmičenje na ovogodišnjem Rolanu Garosu. Srpska teniserka, koja spada u najuži krug favorita za titulu u Parizu, savladala je u prvom kolu Šveđanku Sofiju Arvidson sa 2:0, po setovima 6:2, 7:5, posle 95 minuta igre.

Nastavak na Mondo...

RG: Nole se namučio za prvu pobedu

Izvor: Mondo, 25.Maj.2008

Novak Đoković dobrano se pomučio na startu Rolan Garosa protiv Nemca Denisa Gremelmajra, ali je na kraju slavio sa 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 7:5, 6:2 posle dva i po sata igre.

Nastavak na Mondo...

Đoković u drugom kolu

Izvor: Press, 25.Maj.2008

Teniser Srbije Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Rolan Garosa pošto je savladao Nemca Denisa Gremlmajera sa 3:1 (4:6, 6:3, 7:5, 6:2)..

Nastavak na Press...

Rolan Garos: Poraz Pašanskog u prvom kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2008

PARIZ - Srpski teniser Boris Pašanski nije uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu, pošto je danas na startu turnira izgubio od 20. igrača sveta i 19. nosioca Španca Nikolasa Almagra rezultatom 6:4, 7:5, 6:1...Iako je u tom duelu bio autsajder, Pašansi je prva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ana Ivanović u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: TV Avala, 25.Maj.2008

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu pobedila šveđanku Sofiju Arvidson sa 2:0

Nastavak na TV Avala...

Rolan Garos: Đoković se namučio - Ivanović uspešno započela takmičenje

Izvor: VOA, 26.Maj.2008, 01:37

Novak Đoković je nešto teže nego što se očekivalo izborio plasman u drugo kolo Rolan Garosa pobedivši Nemca Denisa Gremelmajra sa 3:1 u setovima. Ana Ivanović preskočila je..

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.