Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos: Poraz Pašanskog u prvom kolu

PARIZ - Srpski teniser Boris Pašanski nije uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu, pošto je danas na startu turnira izgubio od 20. igrača sveta i 19. nosioca Španca Nikolasa Almagra rezultatom 6:4, 7:5, 6:1.

Iako je u tom duelu bio autsajder, Pašansi je prva dva seta odigrao veoma dobro. U drugom je pri vođstvi od 5:4 čak imao dve set lopte, ali je Almagro dobrim servisima uspeo da ih spasi i da kasnije u 11. gemu napravi brejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a potom i da povede sa 2:0.

U trećem setu praktično i nije bilo igre, jer se Pašansi predao, ne verujući da bi mogao da napravi čudo. Bio je to drugi međusobni duel ove dvojice tenisera, a prvi, odigran početkom godine u Brazilu, takođe je pripao Almagru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.