REZZIME DANA (subota): Kec dana u Švedskoj, zaokruženi Nautoko i Voznijacki, ali su na velikim fudbalskim takmičenjima usledili padovi...

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (subota): Kec dana u Švedskoj, zaokruženi Nautoko i Voznijacki, ali su na velikim fudbalskim takmičenjima usledili padovi...

Pročitajte ko vam je 4. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

U rubrici PRELOZZI I TIPOVANJA, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada su u pitanju fiksevi dana omanuli smo samo u broju setova na meču između Marija i Sepija. Tipovali smo da će ih biti tri, a bilo ih je četiri. Isti broj setova bio je i u meču između Conge i Karlovića, ali smo mi tipovali jedan više. Promašili smo i dvojku na Iznera, koji je poražen nakon drame sa Čilićem. Vi ste pogodili pet od ukupno deset najigranijih parova današnjeg dana. Među njima su kečevi na Jurgorden, Nautiko, Šangdung, PK-35 i Karolinu Voznijacki, ali nisu došli oni na Koritibu, Nemice, Džubilo i Congu, baš kao ni dvojka na Argentinu.

ZAORKUŽENO

JURGORDEN - EREBRO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Lagan trijumf domaćina koji je čitav posao rešio još u prvom poluvremenu. Berntsen u petom i Džonson u 22. minutu doneli su tri boda Đurgardenu kojim se ovaj tim zadržao pri vrhu tabele na četvrtoj poziciji, dok je Erbro nastavio da tone ka dnu.

NAUTIKO - OESTE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Sve ono najvažnije što se dogodilo u ovoj utakmici dogodilo se praktično u poslednjih pola sata igre. Domaćin je poveo golom Vieire u 57. minutu, Žunior Negao je doneo izjednačenje Oesteu u 70. minutu, ali je samo pet minuta kasnije Žil Mineiro postavio konačan rezultat.

ŠANGDUNG - LJAONING (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Domaćin je apsolutno opravdao ulogu favorita na svom terenu gde je lagano slavio. Golovi su pali na vreme, po jedan u svakom poluvremenu, zahvaljujući Brazilcima Aloiziju i Tardeliju, taman da oni koji su navijali za Šangdong ne strepe za konačan ishod ove utakmice.

PK-35 - HAKA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Dugo se domaćin mučio sa žilavim rivalom, ali je slavio pogotkom u samom finišu utakmice u 89. minutu. Spasilac za tim zanimljivog imena bio je Pablo Kunjago, špansk iveteran, koji je karijeru izgradio u Engleskoj u dresu Ipsviča.

VOZNIJACKI - ĐORĐI (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Dankinja je prosto pregazila Italijanku, a u svakom setu izgubila je samo po dva gema. Odlična forma nekada najbolje teniserke sveta svrstava je među favorite u finišu Vimbldona.

PRECRTANO

KORITIBA - DŽOINVIL (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 0:0

Duel dve najgore ekipe u brazilskom šampionatu završen je u skladu sa renomeom timova bez golova. Iako se očekivalo da Koritiba ovaj meč reši u svoju korist nije uspela da sruši otpor žestok gostiju.

ČILE - ARGENTINA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Finale Kopa Amerika nije odlučeno u 90 minuta, pa je pala dvojka na Gaučose. I jedni i drugi su imali dovoljno prilika da ovaj meč reše i ranije, ali nisu uspeli u tome, pre svih Aleksis Sančez i Serhio Aguero, ali u poslednjim trenucima meča i Gonzalo Iguain.

NEMAČKA W - ENGLESKA W (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Veliki ulog u utakmici za treće mesto je učinio svoje, pa tokom 90 minuta igre nije bilo pobednika u okršaju između Nemačke i Engleske. Nemice su više pretile golu rivala, ali je Engleska na sve načine uspevala da sačuva svoj gol, a na kraju i izbori produžetke.

DŽUBILO - KUMAMOTO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Drugoplasirani tim japanske Druge lige nije opravdao ulogu favorita na svom terenu, pa se zadovoljio samo bodom. Vodio je, istina, do 83. minuta, ali im je Kazuki Saito pomrsio račune i otkinuo bod.

CONGA - KARLOVIĆ (tip bezh 1, kvota 1,50) - rezultat 1:3

Iako je bio veliki favorit, Francuz je uspeo da ispadne. Zanimljivo, Karlović je sva tri seta u koja je slavio dobio u tajbrejku sa 7:6 pa je zasluženo proslavio plasman u osminu finala Vimbldona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Tipujemo na grčke košarkaše! Na tikete idu i Norvežani i Kazahstanci

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015

Pogledajte neke od predloga za 5. jul..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje ideje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.