PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Tipujemo na grčke košarkaše! Na tikete idu i Norvežani i Kazahstanci

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Tipujemo na grčke košarkaše! Na tikete idu i Norvežani i Kazahstanci

Pogledajte neke od predloga za 5. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Utakmica za treće mesto Svetskog prvenstva u košarkci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za juniore. Grčka je domaćin prvenstva, a u polufinalu je tesno poražena od SAD-a. Sa druge strane Turska je ostala bez finala posle jako teškog poraza od Hrvatske od 35 razlike. Meč za treće mesto je uvek nepredvidiv, ali domaća publika i želja za medaljom na u svojoj zemlji mogle bi da budu odlučujuće.

Domaćin je u seriji loših rezultata i vreme je da konačno nekoga pobedi, ali mi pre keca biramo 3+, jer u utakmica ovih rivala samo su golovi izvesni. Naime, na poslednjih šest susreta Hoda i Foloa samo jednom nije došlo 3+ i GG. Ko želi jaču kvotu neka odigra keca, međutim, naše je mišljenje da su golovi sigurniji izbor...

Tromso je jedan od sinonima za norveški fudbal, međutim ovu sezonu počeo je jako loše, 14. je na tabeli. Sreća u nesreći je što gostuje Sanderfjordu koji je zakucan za dno. Ovo je prava prilika da Tromso dođe do pobede i iščupa se iz problema. Poraz bi bio već jako ozbiljan problem.

Jasno je da je AIK favorit u ovom susretu, međutim, na prethodnih pet duela ovih ekipa gost nije odneo ceo plen, a na sve to treba dodati i da Kalmar u poslednje vreme ume sa AIK-om. Favorit jako slabo igra ove sezone u gostima, i dalje nema pobedu i to bi mogla da bude šansa za Kalmar čiji domaći teren ume da bude nezgodan. Kec je samo za one hrabrije, možda je iks realnija varijanta...

Aktobe je prvi u prvenstvu Kazahstana, dok se Okžetpes nalazi na sredini tabele. Četiri tima dišu za vrat Aktobeu, pa je domaćinu na ovoj utakmici neophodna pobeda. Posebno posle kiksa u prošlom kolu kada su remizirali na gostovanju poslednjeplasiranoj ekipi. Očekujemo da će danas napasti od prvog minuta.

Ordabasi je peti na tabelim dok je Tobol deveti. Ordabasi nije u najboljoj formi u poslednje vreme, ali evo prilike da to poprave na svom terenu protiv Tobola koji ima dva poraza na poslednja dva gostovanja. Treba očekivati da Ordabasi napadne od samog početka i postigne barem jedan gol u prvom poluvremenu.

Kvota na keca je manja nego na dvojku, što bi moglo da znači da se ovde najpre očekuje kec. Međutim, Viking je bolje rangiran, četvrti je, dok je Stromsgodset osmi na tabeli. Gosti na ovom duelu su povezali dve pobede u poslednja dva meča, dok je Stromsgodset poražen u poslednjoj utakmici koju je igrao. Ovde tipujemo na dvoznak X2.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.