Izvor: HotSport.rs, 16.Nov.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPREZENTATIVAC SRBIJE U BARSI: Na pomolu veliki transfer u zimskom prelaznom roku! (FOTO)

Jedan od ključnih igrača tima koji selektira Slavoljub Muslin, na korak je od prelaska u Barselonu.

Barselona se već nekoliko nedelja nalazi u potrazi za zamenom Aleksa Vidala, dosadašnjeg desnog beka. Nekoliko imena je u igri, a jedno od njih je i kapiten srpskog nacionalnog tima.
Branislav Ivanović bi vrlo lako mogao da obuče dres Barselone, pogotovo kada se zna da se nalazi u nemilosti Antonija Kontea u Čelsiju, koji takođe traži igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u odbrani. Jasno je, kako bi prodao srpskog defanzivca.
Čelsijeva prva namera bila je dovođenje Stefana Lihštajnera iz Juventusa, i to je priča još prošlog leta kada je u suprotnom smeru otišao Dani Alveš, ali ‘Stara dama’ nije dala švajcarskog beka.
Druga opcija je Darijo Srna iz Šahtjora, a ukoliko on ne pređe u Barselonu, opcija će definitivno biti Bane Ivanović.
Barselona ove sezone dosta kuburi sa odbranom i bilo bi vrlo zanimljivo videti Ivanovića u dresu katalonskog kluba.
Daily Mail: Barcelona eye up Branislav Ivanovic, Darijo Srna and Stephan Lichtsteiner for Ja… https://t.co/Qpq3SFRwaW
— iChelseaApp (@iChelseaApp) November 16, 2016

The post REPREZENTATIVAC SRBIJE U BARSI: Na pomolu veliki transfer u zimskom prelaznom roku! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bane na meti Barselone

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2016

Nema mesta u Čelsiju, ali bi Branislav Ivanović mogao da bude član slavne Barselone. "Mundo deportivo" javlja da Katalonci u januaru žele da dovede pojačanje na gorućem mestu desnog beka, a da je jedna od opcija i kapiten reprezentacije Srbije...Osim Srbina, u konkurenciji su i Hrvat Dario Srna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.