Dosetila se Barsa, servira hladnu osvetu Juventusu za Alveša!?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosetila se Barsa, servira hladnu osvetu Juventusu za Alveša!?

Nije Štefan Lihštajner u pitanju...

U Barsi su bili neprijatno iznenađeni odlaskom Denija Alveša, ali i ljuti na Juventus koji je iskoristio klauzulu i odveo Brazilca.

U svakom slučaju, Barsa od tada traži desnog beka, eksperiment sa Vidalom nije uspeo, sada je Serhi Roberto desno, a kao pojačanja za januar, pominju se naš Bane Ivanović, Darijo Srna kao i Stefan Lihštajner iz Juventusa.

Ali, to bi sve bilo popupanjavanje tima, naime Luis Enrike želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekog mlađeg igrača koji će biti budućnost kluba.

Kako pišu italijanski mediji prva meta je Pol Lirola, Španac koji je igrač Juventusa, a na dvogodišnjoj je pozajmici u Sasuolu.

Skauti Barselone su ga gledali u LE ove sezone, a do nove godine biće i na terenima Serije A, kako bi ispratili Katalonca koji je iz omladinske škole Espanjola stigao u Italiju.

Juventus ima prava na ovog igrača, međutim, nije tajna da bi on želeo da odmah stigne na najveću scenu. Sada ne bi imao prostora pored Alveša, a Barselona bi mogla da se pojavi kao veoma primamljiva opcija za povratak kući.

Ipak, pitaće se Juve, priča se i da oni planiraju da ga vrate već narednog leta, odnosno prekinu pozajmicu na pola, ako momak bude nestrpljiv, odnosno ako dobije ponudu Barselone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.