Stara ljubav zaborava nema, Barsa opet hoće Srbina?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara ljubav zaborava nema, Barsa opet hoće Srbina?

Dva puta su probali da ga dovedu, hoće li im se putevi konačno ukrstiti?

Kasting za desnog beka traje, Barselona ima sedam imena na spisku, potreban im je iskusniji igrač u januaru, umesto Vidala koga će pustiti jer se nije snašao po dolasku iz Sevilje.

Male su šanse da stigne Portugalac Kanselo jer je preskup, a i Juventus će teško pustiti Stefana Lihštajnera pre isteka ugovora na leto.

U istoj situaciji je Branislav Ivanović, ali kapiten Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne igra, Konte traži još jednog defanzivca što bi moglo da znači zeleno svetlo za Srbina da se preseli u Španiju šest meseci pre isteka ugovora.

Pominje se još Darmijan, ali čini se da su za to male šanse, Dario Srna je bio u konkurenciji, ali posle povreda i s obzirom da je par godina stariji od Baneta, čini se da su šanse sjajnog Hrvata manje.

Zavisiće od Čelsija, odnosno od Kontea, u ovom trenutku je jasno da on ne računa na Ivanovića, a s obzirom da "Plavci" ne igraju Evropu, nema ni mnogo utakmica, pa ni način da Srbin ipak ima minutažu.

Bane Ivanović je bio meta Pepa Gvardiole još početkom decenije, ali nije bilo nekih šansi da ga Čelsi pusti.

Kada je Barsa renovirala odbranu 2013. takođe je bio na spisku želja, pošto su dobili negativan odgovor oko Tijaga Silve i Davida Luiza. Naime, tada su Katalonci verovali da je Ivanović rešenje u štoperskom tandemu sa Pikeom, ali i da zbog svoje univerzalnosti treba da bude i konkurencija Alvešu.

U svakom slučaju, tada Čelsi nije hteo da ga proda, sada bi mogli da prihvate ponudu na polusezoni, šest meseci pre isteka ugovora.

Jasno, Ivanović može da se dogovori i za leto sa Barsom i da kao slobodan igrač stigne na "Kamp Nou", ali Luis Enrikeu je desni bek potreban odmah.

Kakva bi to poslednja stanica jedne velike karijere srpskog defanzivca bila!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REPREZENTATIVAC SRBIJE U BARSI: Na pomolu veliki transfer u zimskom prelaznom roku! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Nov.2016

Jedan od ključnih igrača tima koji selektira Slavoljub Muslin, na korak je od prelaska u Barselonu.. . Barselona se već nekoliko nedelja nalazi u potrazi za zamenom Aleksa Vidala, dosadašnjeg desnog beka. Nekoliko imena je u igri, a jedno od njih je i kapiten srpskog nacionalnog tima.. Branislav...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.