RAT VEČITIH POČEO: Kakva dominacija Zvezde? Pa oni GUBE derbije! Mi ovaj MORAMO da pobedimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 14:06

RAT VEČITIH POČEO: "Kakva dominacija Zvezde? Pa oni GUBE derbije! Mi ovaj MORAMO da pobedimo"

Stanojeviću smetaju priče o nadmoćnosti večitog rivala.

Posle reprezentativne pauze, za vikend se nastavlja Superliga. Pažnju cele Srbije izaziva predstojeći 163. Večiti derbi koji se u nedelju od 17 časova igra na stadionu u Humskoj.

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju. Kvota na dvojku je 2,25, iks je 3,25, a kec 3,30. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Derbi - Votford.

Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu sa osam bodova manje od kluba iz Ljutice Bogdana, koji je u prethodnih 10 kola znao samo za pobede. Okršaj u šampionatu najtrofejnijih srpskih klubova, uživo će prenositi dve televizije - TV Arena sport 1 i TV B92.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, govorio je pred meč i o napetoj atmosferi između dva najveća srpska kluba - ratovi saopštenjima, provokacije, nebiranje reči.

Čarke su uveliko počele, davno pre samog derbija, a Stanojeviću smeta što iz crveno-belog tabora pričaju o dominaciji Zvezde.

- Čarke odvajkad postoje pred derbi i biće ih. Ali ja sam uvek za činjenice. Priča se o dominaciji, a to je teška reč. To znači da radite nešto u kontinuitetu, a rezultati prethodnih derbija pokazuju drugo stanje - da smo mi tu dominantni i da su oni u poslednje vreme samo jednom pobedili. Ako želite da budete dominantni, morate da dobijate derbije, bar da ste ubedljivi u poslednjih 10-15. Respektujemo što imaju osam bodova i što su prvaci, ali moji igrači su u prošlosti pokazali da znaju da dobijaju derbije. Mi moramo da pobedimo utakmicu, nismo u situaciji da kalkulišemo, takva je bodovna razlika. Šta će biti, videćemo - jasan je strateg Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.