Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOSNA VEST ZA MUSLINA: Napadač ponovo na terenu, Srbija će protiv Velsa imati na raspolaganju ubojito oružje!

Napadač PAOK-a, Aleksandar Prijović, vratio se na teren nakon što je nešto više od mesec dana proveo u oporavku od povrede.

Potencijalni reprezentativac Srbije je sredinom marta doživeo je prelom ključne kosti na treningu a prvobitne prognoze su bile da će morati da pauzira oko dva meseca.
Međutim Prijović je premašio ove prognoze i zaigrao već proteklog vikenda na gostovanju ekipi Platanijasa, skoro mesec dana ranije od predviđenog roka. On je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poslednjih pola sata utakmice na Kritu, na kojoj su solunski crno-beli dobili sa 3:1.
Ovo znači da će do meča koji naša reprezentacija igra protiv Velsa (11. juna) napadač biti otpuno spreman i na raspolaganju selektoru Muslinu. Podsećamo Prijović je u martu dobio dozvolu FIFA da nastupa za našu reprezentaciju, uprkos tome što je prethodno nastupao za mladu reprezentacije Švajcarske gde je Prijović i rođen.
The post RADOSNA VEST ZA MUSLINA: Napadač ponovo na terenu, Srbija će protiv Velsa imati na raspolaganju ubojito oružje! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staridž je možda već odigrao poslednju utakmicu za Liverpul

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2017, 09:51

Sada je problem sa povredom kuka..Danijel Staridž mogao bi da propusti ostatak sezone zbog problema sa povredom kuka i tako povećao šanse da je možda već odigrao svoju poslednju utakmicu na Enfildu...Engleski reprezentativac je doživeo povredu tokom priprema Liverpula za utakmicu protiv Kristal...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.