Ekspresan oporavak - Prijović se već vratio na teren

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresan oporavak - Prijović se već vratio na teren

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović vratio se na teren nakon mesec i po dana pauze zbog povrede ključne kosti.

Momak koji je pre mesec dana dobio dozvolu da zaigra za seniorsku reprezentaciju Srbije vratio se na teren posle nešto duže pauze.

Aleksandar Prijović je u nedelju ušao sa klupe i na terenu proveo oko pola sata u trijumfu PAOK-a nad Platanijasom (1:3).

Momak rođen u Sent Galenu povredio je ključnu kost pre mesec i po dana zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selektor Slavoljub Muslin nije mogao da ga uvrsti u tim za duel sa Gruzijom iako je FIFA dala dozvolu da Prijović zaigra za "Orlove".

Tada se spekulisalo da je za Prijovića sezona završena i da neće moći na teren pre sredine maja, ali je Srbin rođen u Švajcarskoj požurio sa oporavkom i već upisao svoj osmi nastup za PAOK.

Narednu priliku da se priključi našem nacionalnom timu Aleksandar Prijović će imati u junu kada Srbija na domaćem terenu igra protiv Velsa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prijović spreman da debituje za Srbiju

Izvor: RTS, 24.Apr.2017

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović oporavio se od povrede ključne kosti i posle mesec i po dana zaigrao za PAOK. . .Prijović je u nedelju ušao u igru na poslednjih pola sata utakmice, u kojoj je tim iz Soluna pobedio u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.