RAČUNICA JE JASNA: Zna se šta je Zvezdi POTREBNO da prezimi u Evropi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAČUNICA JE JASNA: Zna se šta je Zvezdi POTREBNO da prezimi u Evropi!

Crveno-beli savladali Olimpijakos.

Iako je tek odigrano drugo kolo Lige šampiona u grupi "L", Crvena zvezda je pobedom nad Olimpijakosom napravila džinovski korak ka tome da i proleće dočeka na evropskoj sceni.

Sa epskim "prvencem" u eliti, otkako se zove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liga šampiona, timu sa Marakane na ruku je išao i rezultat iz Londona. Bavarci su zgromili Pevce i ostavili Zvezdi realne šanse da razmišlja o nastavku takmičenja, u najmanju ruku o Ligi Evrope.

Jer ubedljiv poraz prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona "zakucao" je na začelje sa najgorom gol-razlikom, pa bi u tom slučaju Zvezdi za ostanak na evropskoj sceni u naredna četiri meča trebalo isto toliko bodova.

Naravno, navijači kluba iz Ljutice Bogdana nadaju se onom drugom scenariju po kome bi Crvena zvezda pobedom u jednom od naredna dva meča protiv Totenhema, što po formi prošlogodišnjeg finaliste nije nemoguća misija, stekla ogromne šanse za drugu fazu u aktuelnom takmičenju.

Sa još jednom "trojkom" (protiv Bajerna kod kuće ili u Pireju), crveno-beli bi otvorili vrata osmine finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.