PARICE NA MARAKANI: Evo koliko je Zvezda zaradila od trijumfa nad Olimpijakosom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARICE NA MARAKANI: Evo koliko je Zvezda zaradila od trijumfa nad Olimpijakosom (FOTO)

Uspeh koje se vrednuje evrima.

Crvena zvezda pobedom nad Olimpijakosom od 3:1 (izveštaj pročitajte OVDE) u Ligi šampiona zaradila je 2,7 miliona evra kao nagradu UEFA.

Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod. Na ovo će se dodati i prihodi od ulaznica, marketinga, TV prava, ali i dva miliona na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10-godišnjeg koeficijenta. Sve u svemu dosta para dolazi na Marakanu.

Crvena zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra 22. oktobra u Londonu protiv Totenhema koji je izgubio od Bajerna sa 7:2.

Pogledajte i više fotografija iz utakmice
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bajern već doneo odluku o Kutinju?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 19:12

Brazilac procenjen na 120 miliona evra...Filipe Kutinjo ponovo igra u svom prepoznatljivom stilu...Trebalo je da Brazilac ode iz Barselone u Bajern kako bi ponovo pokazao svoju fudbalsku vrednost...Nemački mediji su oduševljeni njegovom igrom protiv Totenhema, u dresu Bajerna je do sada postigao dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.