Prvi poraz Zvezde u Antaliji

Izvor: B92, 14.Feb.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz Zvezde u Antaliji

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Antaliji protiv danskog Esbjerga osmi pripremni meč za prolećni deo sezone.

U prethosnih sedam duela ekipa Aleksandra Jankovića zabeležila je svih sedam pobeda.

Nakon utakmice protiv Esbjerga, crveno-bele očekuju i provere protiv Randersa (Danska), Petrolula (Rumunija), Salcburga (Austrija) i Šahtjora (Ukrajina).

Zvezda je počela sjajano duel protiv desetoplasirane ekipe danske Superlige i povela je već u prvom minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lazović je izveo korner a Mudrinski je glavom sproveo loptu u mrežu rivala.

Međutim, samo pet minuta kasnije izjednačili su Danci. Strelac je bio Andreasen koji je volej udarcem savladao Bajkovića.

Usledio je mirniji deo meča, a onda je danski tim postigao i drugi gol u 27. minutu. Ponovo je gol postigao Andreasen, ovoga puta glavom nakon kornera. Do kraja poluvremena nije bilo prilika, Zvezda je odigrala znatno slabije u odnosu na neke prethodne mečeve, pa je danski tim vodio nakon 45 minuta.

Crvena zvezda: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Lazović, Kasalica, Mudrinski.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danci naneli prvi poraz Zvezdi (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Feb.2013

Crvena zvezda je zabeležila prvi poraz na pripremama u Antaliji. Bolji od izabranika Aleksandra Jankovića bila je ekipa Esbjerga iz Danske - 2:1.

Nastavak na Sportal.rs...

Prvi poraz Zvezde

Izvor: RTS, 14.Feb.2013

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Antaliji od danskog Esbjerga sa 2:1, što je njih prvi poraz na pripremama u Turskoj...Crveno-beli su odlično počeli utakmicu i poveli već u prvom minutu golom Ognjena Mudrinskog. Samo pet minuta trajala je radost Zvezde, pošto je Jakob Ankersen savladao Bobana...

Nastavak na RTS...

Zvezda izgubila od danskog Esbjerga

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz na pripremama za prolećni deo sezone u Antaliji, pošto su danas izgubili od danskog Esbjerga rezutatom 2:1...Ispromašivali se u drugom poluvremenu - fudbaleri Crvene zvezde.. ..Zvezda je već u prvom minutu povela golom Mudrinskog, ali je u nastavku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.