PRIPREME: Prvi poraz Zvezde u Turskoj

Izvor: Mondo, 14.Feb.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME: Prvi poraz Zvezde u Turskoj

Crveno-beli posle sedam uzastopnih pobeda izgubili od danskog Esbjerga 1:2 (1:0). Trener Aleksandar Janković napravio samo jednu izmenu u timu tokom utakmice. Pogledajte golove.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od desetoplasiranog tima u prvenstvu Danske, iako su od prvog minuta vodili golom Ognjena Mudrinskog.

Centarfor crveno-belih bio je najviši u skoku posle kornera koji je izveo Darko Lazović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Danci su izjednačili samo pet minuta kasnije golom iz voleja, a onda su u 27. poveli posle jednog udarca glavom na centaršut iz kornera.

S obzirom da se pripreme bliže kraju i da je do početka prolećnog dela sezone ostalo još dve nedelje, trener Crvene zvezde Aleksandar Janković odlučio je da u ovom meču igračima pruži veliku minutažu. Napravio je samo jednu izmenu, kada je u 58. minutu umesto Vukana Savićevića ubacio Luku Milunovića.

Ceo meč na terenu su proveli: Bajković - Pantić, Spajić, Petković, Mladenović - Milijaš, Milivojević, Lazović - Kasalica, Mudrinski.


Janković je posle meča kazao da ovaj poraz neće poremetiti ekipu, niti promeniti pristup daljem radu.

"Odigrali smo utakmicu koja nam je dobro došla, jer smo nasuprot sebe imali ekipu koja insistira na snažnoj igri s puno duela, kako vazdušnih tako i ovih na zemlji. U nekim segmentima se nismo snašli, primili smo evro-gol koji se retko viđa, a onda još jedan iz prekida koji će biti tema analize i našeg međusobnog razgovora. Idemo dalje, ovaj poraz nas neće poremetiti, i ništa se neće promeniti u našem pristupu i daljem radu", rekao je Janković.

Do povratka u Beograd crveno-beli će imati još dve provere, protiv Salcburga i B tima Šahtjora.

(MONDO, foto: FK Crvena zvezda)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.