I Zvezda osetila gorčinu poraza (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zvezda osetila gorčinu poraza (VIDEO)

Pade i Crvena zvezda! Posle sedam uzatopnih pobeda na pripremama u Antaliji, crveno-beli su doživeli i prvi poraz. Ekipa koja je našla lek za igru izabranika Aleksandra Jankovića je danski Esbjerg. Danci su slavili sa 2:1, iako je Zvezda povela već u prvom minutu golom Ognjena Mudrinskog. Možda su malo i “otežale noge” usred serije utakmicas...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI NEUSPEH: Zvezda poražena od Esbjerga (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2013

"Crveno-beli" tek u osmom kontrolnom meču u Antaliji zabeležili prvi poraz, iako su poveli već u prvom minutu golom Ognjena Mudrinskog. Pobedu je odneo danski Esbjerg (2:1)

Nastavak na Telegraf.rs...

Prvi poraz Zvezde u Antaliji

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2013

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na osmom pripremnom meču u Antaliji a bolji od izabranika Aleksandra Jankovića bio je Danski Esbjerg koji je pre samo nekoliko dana savladao i Napredak iz Kruševca.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.