Prvi gol Filipa Jankovića u karijeri! Za prvu pobedu u sezoni protiv bivšeg kluba (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi gol Filipa Jankovića u karijeri! Za prvu pobedu u sezoni protiv bivšeg kluba (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde postigao dugo čekani prvenac i režirao senzaciju

Bio je Zvezdino čudo od deteta, najmlađi fudbaler crveno-belih koji je zaigrao u UEFA takmičenjima, potom i svetski prvak sa Srbijom na Mundijalitu... Ali njegova fudbalska zvezda nije zasijala kako se očekivalo.

Filip Janković je i dalje mlad fudbaler, ima samo 21 godinu, ali ga je skupo koštao prerani odlazak iz Zvezde. Izgubio je godine statirajući u Parmi, Kataniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Domžalama gde je upisao samo 10 utakmica, odnosno 363 minuta na terenu za cele tri godine. I nije postigao gol...

Tačnije, Janković u seniorskoj karijeri u klubovima nikada nije postigao gol do danas! Otkako je počeo sa seniorskim fudbalom pre četiri godine, upisao je 15 utakmica igrajući za Crvenu zvezdu, Parmu, Kataniju, Domažle i Radomlje. Večeras je u 16. profesionalnoj klupskoj utakmici ostvario prvenac!

Janković je postigao gol za slovenačkog prvoligaša Radomlje koji je napravio iznenađenje u prvenstvu i savladao Domžale u gostima sa 2:0. Radomlje je fenjeraš slovenačkog šampionata, do danas nije imao pobedu i osvojio je samo pet bodova u 18 utakmica.

Večeras je Janković prvencem najavio senzaciju protiv bivšeg kluba pošto je u 54. minutu pogodio za vođstvo protiv bivšeg kluba, da bi Nunić u 89. minutu postavio konačnih 2:0.



Janković je u Radomlje prešao pre mesec i po dana i izborio se za mesto startera.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.