Prve reakcije na Saletov spisak - Grobari u šoku, Delije ponosne

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve reakcije na Saletov spisak - ''Grobari'' u šoku, ''Delije'' ponosne

Kako se i očekivalo, najnoviji, uži izbor selektora Aleksandra Đorđevića, ponovo je izazvao dosta reakcija, a utisak je da su ovoga puta nezadovoljni navijači Partizana, jer je jedan od njihovih omiljenih igrača već sada otpao sa spiska.

Kako smo objavili nešto ranije, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je preliminarni spisak za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre sa 24 na 16 imena.

Kojih 16 igrača i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konkurišu za sastav ekipe možete da pogledate OVDE, a u prilogu su prve reakcije na ovakvu odluku selektora.

Navijači Partizana su prosto šokirani odlukom Đorđevića da se odrekne usluga Dragana Milosavljevića, dok su, s druge strane, navijači Zvezde ponosni što i dalje imaju četvoricu reprezentativaca, iako je Đorđeviić ovoga puta precrtao dvojicu košarkaša crveno-belih - Vasu Micića i Vladimira Štimca.

Ja ne razumem zasto Djordjevic stalno zove ovog Simonovica?Ajde trofej da zdipi ali ovako ozbiljno ja ne razumem stvarno....

— Grobaris Totalitare (@NTanackovic94) May 27, 2016

mogao je djordjevic i bobija da precrta.

— Jovan (@JovanBGD) May 27, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.