Protiv Zvezde se sutra štimaju za titulu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2020, 16:28

Protiv Zvezde se sutra "štimaju" za titulu!

Najava velikih stvari?

Sutra je na programu duel Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke, počinje u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a to će biti generalna proba aktuelnom srpskom šampionu pred početak prvenstva koji je zakazan za 1. avgust.

Sa druge strane, visoka očekivanja od naredne sezone ima i Zvezdin sutrašnji protivnik, Borac.

"Bilo bi lepo da i ovaj naredni susret bude putokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za visoka ostvarenja, baš kao što je bio i taj duel. Bilo kako bilo, utakmica sa Zvezdom će nam i te kako dobro doći da se još malo uštimamo pred početak prvenstvene trke", rekao je trener Borca Vlado Jagodić za "Glas Srpske".

Podsetimo, Jagodić je i tada bio trener Borca, igralo se 2011. godine, a u sezoni 2011/12 Borac se okitio titulom prvaka Premijer lige Bosne i Hercegodine.

Naravno, sutra su kapije za navijače zatvorene zbog epidemiološke situacije u zemlji i svetu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.