Izvor: RTS, 27.Jul.2020, 12:18

Trener Borca uoči meča protiv Zvezde: Neka bude kao 2011.

Trener fudbalera Borca Vlado Jagodić, uoči sutrašnjeg gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu, izjavio je da bi voleo da se ponovi 2011. godina, kada su Banjalučani posle generalne probe protiv crveno-belih osvojili jedinu titulu šampiona Bosne i Hercegovine.
Borac je tada izgubio na "Marakani" 2:1, a Jagodić je takođe bio trener.

"Bilo bi lepo da i ovaj naredni susret bude putokaz za visoka ostvarenja, baš kao što je bio i taj duel. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bilo kako bilo, utakmica sa Zvezdom će nam i te kako dobro doći da se još malo uštimamo pred početka prvenstvene trke", izjavio je Jagodić za "Glas Srpske".
Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Borca iz Banjaluke bez prisustva publike, u utakmici koja će za oba tima predstavljati generalnu proveru uoči starta nove sezone.
Zvezda je do sada na priprema zabeležila maksimalne tri pobede, dok su Banjalučani na šest mečeva zabeležili pet pobeda i jedan remi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protiv Zvezde se sutra "štimaju" za titulu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2020

Najava velikih stvari?..Sutra je na programu duel Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke, počinje u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a to će biti generalna proba aktuelnom srpskom šampionu pred početak prvenstva koji je zakazan za 1. avgust...Sa druge strane, visoka očekivanja od naredne sezone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.