Zvezdina generalka  banjalučki Borac

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 11:22

Zvezdina "generalka" " banjalučki Borac

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u utorak na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Borca iz Banjaluke

To će za oba tima predstavljati generalnu proveru uoči starta nove sezone.

Zvezda je do sada na priprema zabeležila maksimalne tri pobede, dok su Banjalučani na šest mečeva zabeležili pet pobeda i remi.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se od 19 sati, bez prisustva publike.

Trener fudbalera Borca Vlado Jagodić, uoči gostovanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beogradu, izjavio je da bi voleo da se ponovi 2011. godina, kada su Banjalučani posle generalne probe protiv crveno-belih osvojili jedinu titulu šampiona Bosne i Hercegovine.

Borac je tada izgubio na "Marakani" 2:1, a Jagodić je takođe bio trener.

"Bilo bi lepo da i ovaj naredni susret bude putokaz za visoka ostvarenja, baš kao što je bio i taj duel. Bilo kako bilo, utakmica sa Zvezdom će nam i te kako dobro doći da se još malo uštimamo pred početka prvenstvene trke", izjavio je Jagodić za "Glas Srpske".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Borca uoči meča protiv Zvezde: Neka bude kao 2011.

Izvor: RTS, 27.Jul.2020

Trener fudbalera Borca Vlado Jagodić, uoči sutrašnjeg gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu, izjavio je da bi voleo da se ponovi 2011. godina, kada su Banjalučani posle generalne probe protiv crveno-belih osvojili jedinu titulu šampiona Bosne i Hercegovine. . Borac je...

Nastavak na RTS...

NAJAVA DANA, utorak, 28. jul: Udarna trka za vicešampiona Sebije A! Začin su Zvezda i banjalučki Borac

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2020, 08:47

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas..PARMA – ATALANTA, 19.30..(Fudbal, Italija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Parma je uspela da u prošla dva kola savlada Napoli i Brešu međutim sada joj u goste dolazi tim koji je čvrsto rešen da sezonu završi na drugom mestu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.